Povećajte prodaju uz jednostavan web dizajn

Web dizajn je u suvremenom prodajnom poslovanju od iznimne važosti. Stoga je potrebno urediti vašu web stranicu na način da ju prilagodite potrebama vaših kupaca. Prvo što će potencijalni kupac primijetiti jest dizajn vaše web stranice te će na taj način steći prvi dojam o vama, a samim time i o vašim uslugama te proizvodima. 

Zanemarivanje urednosti i jednostavnosti vašeg web dizajna jedan je od najočitijih oblika lošeg učinka kada je web stranica vaše tvrtke u pitanju. Ponekad je jednostavnije bolje, a to svakako vrijedi za vašu web stranicu. 

Ako je vaša stranica teška za navigaciju, pretrpana, puna različitih fontova i boja mnogi korisnici se neće zadržati i otići će sa web stranice u veoma kratom vremenu. Kada vaša web stranica izgleda kao da se nitko ne brine o njoj, mogli biste imati neželjeni utjecaj na vaše poslovanje.

Bitno je usredotočiti se na jednostavan i čist web dizajn kako biste stvorili najpozitivniji prvi dojam na korisnike.
U protivnom mogli gubiti kupce i prodaju, a da pritom toga niste ni svjesni.

3 razloga zašto je jednostavan i čist web dizajn pravi odabir

Dotjerivanje i uklanjanje nereda sa stranice donosi višestruku korist na vaše poslovanje.

1. Jednostavniji dizajn je lakši za očitavanje

U večini slučajeva, posjetitelji ne pročitaju svaku riječ koju uključite na svoju stranicu U stvarnosti, većina posjetitelja jednostavno nema strpljenja za to. Izvrsna je ideja svesti svoju web-lokaciju na najnužnije, gdje god je to moguće jer na taj način možete biti sigurni da će korisnici vidjeti najvažnije informacije. Inače ako je vaš dizajn bio neorganiziran ili prezauzet postoji velika šansa da bi se neke od tih važnih informacija jednostavno izgubile među neredom.

2. Jednostavni izbori dizajna osjećaju se manje “prodajno”

Na neki način, ovo bi moglo izgledati kontraintuitivno. S obzirom na to, većina korisnika neće pozitivno odgovoriti na web stranicu koja vrišti “prodaja”. Dobra je ideja odlučiti se za minimalniji dojam u svom dizajnu ako želite prodati više. Posjetitelji će se osjećati više dobrodošli kada ne steknu dojam da im očajnički želite nešto prodati.

3. Kada je web dizajn čist i jednostavan, lakši je za korištenje

Korisnici vole web stranice koje nisu zbunjujuće za navigaciju i ne sadrže višak informacija. 

Vaš osnovni prioritet prilikom dizajniranja vaše web stranice trebao bi biti da je stranica upotrebljiva, a to možete lakše postići čistim i jednostavnim web dizajnom.

Pixels poznaje web dizajn (koji prodaje).

Ako se želite imati web stranicu koje može povećati prodaju i promet, razmislite o tome da se obratite stručnom dizajnerskom timu Pixelsa. Shvaćamo vrijednost čistog i jednostavnog web dizajna i znamo kako stvoriti web stranicu koja je funkcionalna i atraktivna. Tu smo da vam pomognemo ako vaša tvrtka trenutno pati od web dizajna koji je neorganiziran, zauzet ili jednostavno težak za navigaciju.

Pixels svojim klijentima nudi nekoliko digitalnih usluga, uključujući dizajn i razvoj web stranica. Za početak, možete nam se obratiti putem našeg online obrasca za kontakt već danas.

 

Započnimo zajedno

Besplatna konzultacija

Jeste li spremni nadograditi svoju digitalnu prisutnost i početi ostvarivati svoje online ciljeve?